Om oss

Gitek AS er en av Norges ledende aktører innen innhenting og visualisering av data. Som spesialister på Business Intelligence og Embedded Analytics, strekker vår historie seg tilbake til tidlig 90-tallet, og Gitek leverer i dag systemer for noen av landets største bedrifter og kjeder.

Business Intelligence er fellesbetegnelsen for løsninger som behandler og fremviser innsamlede data i et lett forståelig grensesnitt. Rådataene kan hentes fra ulike kilder, mens grensesnittet er det samme uavhengig av kilden. Business Intelligence har blitt en uvurderlig hjelp for bedrifter over hele verden, og er IT-bransjens raskest voksende området.

Vår ambisjon er å lage markedets beste løsning slik at våre kunder, til enhver tid kan ta ut real-time rapporter, presentere innsikt til kolleger, eller ledergruppe på en måte som alle kan forstå.

Gitek AS er lokalisert i nær tilknytning til NTNU Gjøvik. Et IT-selskap som hjelper andre virksomheter til å erverve det beste beslutningsgrunnlaget og skape større verdiskapning.

Gitek Business Intelligence gir deg umiddelbar oversikt og innsikt i virksomheters daglig drift.  Eksempelvis kan en oppdage kostnadsbesparelser, risikoer eller muligheter. Helt enkelt gir god oversikt det beste grunnlaget for å ta gode beslutninger.

Giteks system er topp moderne og er kompatibel med alle enheter -desktop, tablet og mobil. Rapporter kan spesialtilpasses og eksporteres i mange formater.

De ansatte

Gitek består per i dag av 6 ansatte.

Per Olav Vorpenes, Morten Isaksen og Tor Helland er blant grunnleggerne av Gitek, sammen med Steinar Dalby. Dalby gikk av med pensjon i 2014, men sitter fortsatt som leder i styret i Gitek.

Daniel Øverli Gausetvik og Khai Van Ngo kom inn i selskapet i henholdsvis 2014 og 2016. Begge er utdannet ved NTNU Gjøvik og fikk tilbud om ansettelse og eierskap som et direkte resultat av sine studier og samarbeid med Gitek.

Trond Håvard Thune ble ansatt som systemutvikler i 2019.

Per Olav Vorpenes

Daglig leder og en av grunnleggerne av Gitek.

Tor Helland

Backend-utvikler og en av grunnleggerne av Gitek.

Morten Isaksen

Backend-utvikler og en av grunnleggerne av Gitek.

Daniel Øverli Gausetvik

Front end-utvikler og designer. Utdannet som webutvikler ved NTNU Gjøvik. Ansatt i Gitek siden 2014.

Khai Van Ngo

Front end-utvikler og JavaScript-guru. Utdannet som systemutvikler ved NTNU Gjøvik. Ansatt i Gitek siden 2016.

Trond Håvard Thune

Systemutvikler. Utdannet innen  IT drift og informasjonssikkerhet ved NTNU Gjøvik. Ansatt i Gitek siden 2019.

VÅR HOSTINGPARTNER VIKA AS


Se mer på vika.no

Vika er totalleverandør av IT-tjenester og maskinvare for bedriftsmarkedet.

Vi har i løpet av årene markert oss i markedet som en trygg leverandør av skreddersydde løsninger for små og store bedrifter, i alle typer segmenter. Vika har inngått samarbeid med Dell og blitt en av et fåtall sertifiserte Dell Enterprise Partnere i Norge. Dette gjør det mulig for bedrifter å få lokal hjelp, råd og veiledning på alt fra enkle IT-løsninger til avanserte virtualiserings- og datalagringsløsninger.

Som partner med Norsk Helsenett kan Vika tilby utvidet drift av IT-løsninger for alle typer helseforetak. Vi har bred erfaring med de fleste journalsystemer og tilleggsprogramvare som benyttes i helseforetak i dag.

Nøkkeltall

  • Stiftet i 1992
  • 5 ansatte
  • Utvikler webapplikasjoner
  • Omsetter for ca. 5 mill. årlig
  • Arbeider hardt for trofaste kunder

Litt historie

Gitek AS ble etablert i 1992 og er lokalisert i Gjøvik

Vi er en liten men effektiv bedrift med svært kort vei fram til folk som kan gi bistand. Kunden når fram og får hjelp meget raskt. Dette gjør at vi har kunder i en rekke bransjer som vi har etablert varige gode relajoner til.

Produkthistorie

Vi har arbeidet med kompetanseanalyse og medarbeiderutvikling fra 1989, og har utviklet dataprogrammet ProMan HR som er et verkøy for aktiv medarbeideroppfølging. Vi eier kildekoden og har full kontroll over alle tekniske sider ved programvaren mht, utvikling, vedlikehold, installasjon, drift, kundestøtte.

Fra 2002 har vi i utviklet Best Business en ny produktserie basert på ProMan HR.

I denne serien finner vi blant annet Best Business Service. Det originale «Klar for kunde» har vi utviklet i sammarbeid med Coop Norge Handel AS. «Klar for kunde» er et dataverktøy for kartlegging og tilstandsrapporering i handelsbedrifter og restauranter som grunnlag for organisasjons- og medarbeiderutvikling.

Best Business Security er et verktøy for å følge opp og lage handlingsplaner for å øke sikkerhet mot svinn i butikker.

I 2006 utviklet vi Best Business IK-Mat (matsikkerhet) som verktøy for oppfølging av IK-Mat i alle typer oganisasjoner som omfattes av matdirektivet.

I samarbeid med Pegasus Kontroll har vi utviklet kundeportaler som rapporterer resultater fra ulike kontroller. Dette er blant annet servicekontroller, alderskontroller, bakromskontroller, sikkerhetskontroller eller personalkontroller.

I 2016 lanserte vi Gitek 2, et fornyet rammeverk for våre løsninger. Med Gitek 2 kunne vi tilby en topp moderne brukeropplevelse med mobiltilpassede, dynamiske og raske sider.